Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Ediția a 9-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 și-a desemnat câștigătorul unei puternice amulete

Chefi la cuțite, 12 aprilie 2023. Ediția a 9-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 și-a desemnat câștigătorul unei puternice amulete

Răzvan Simion a fost cel care a hotărât unde merge o amuletă extrem de puternică.

Foto: a1.ro

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, Răzvan Simion a fost invitatul special care a degustat farfuriile și a decis cine a câștigat amuleta ce permite deținătorului ei să oblige echipele adverse să renunțe la comunicarea verbală, conform a1.ro.

Cătălin Rizea a ales să pregătească o rețetă de doradă cu piure, legume si ananas, Florin Dumitrescu a pregătit paella cu crap, Sorin Bontea a făcut calcan cu supă de ciuperci, iar Cătălin Scărlătescu a ales să facă lup de mare cu legume tempura și sushi.

A cam desființat toate farfuriile. A dat în toate! Cu mine și Scărlătescu a dat de pământ”, a zis Florin Dumitrescu, văzând ce observații face invitatul special al acestei ediții.

Uite așa ne-a perpelit”, a completat Cătălin.

Mi-au zis să nu mănânc fiindcă mi-au pregătit colegii mei patru farfurii. De unde, că de aici mă duc la șaormerie”, a zis Răzvan Simion la final.

După ce a luat marea decizie, acesta și-a făcut apariția în platou alături de Gina Pistol și chefii au așteptat cu sufletul la gură verdictul. Amuleta a fost câștigată de farfuria cu calcan, adică cea pregătită de Sorin Bontea. Bucuria a fost mare atunci când a fost anunțat verdictul.

S-a deschis carapacea, gata!”, a zis câștigătorul, fericit că în sfârșit a început să aibă din nou noroc.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale. Cei trei Chefi se confruntă cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia