„Chefi la cuțite“. Cătălin Scărlătescu a „desființat-o“ pe Brigitta: „Toți sunt niște idioți în echipa asta și doar tu exiști“

„Chefi la cuțite“. Cătălin Scărlătescu a „desființat-o“ pe Brigitta: „Toți sunt niște idioți în echipa asta și doar tu exiști“

Una dintre cele mai bune concurente din show-ul culinar de la Antena 1 l-a dezamăgit grav pe Cătălin Scărlătescu, deoarece nu s-a implicat în proba de echipă.

Cătălin Scărlătescu a criticat-o pe Brigitta Gheorghe la „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

În ediția „Chefi la cuțite“ de luni seara, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au trăit mari emoții la cel de-al șaptelea battle, deoarece au fost jurizați de unii dintre mentorii lor: marii maeștri bucătari ai României de dinainte de Revoluție.

Este vorba despre chefii de la cele mai mari hoteluri bucureștene și cele mai apreciate localuri din acele vremuri. „Faimoșii și incredibilii chefi! Pot spune chiar zeii noștri. Cu ei s-a clădit arta culinară în România acelei perioade“, a spus Cătălin Scărlătescu.

Printre jurații invitați să deguste în ediția din această seară s-a numărat și Chef Gheorghe Vătafu, considerat unul dintre fondatorii gastronomiei românești moderne, care s-a stins din viață în acest an, la vârsta de 82 de ani, aceasta fiind ultima sa apariție televizată. „Maestrul Vătafu a fost de departe cel mai respectat bucătar din România“, a spus Florin Dumitrescu.

„Chefi la cuțite“: battle cu „cu scântei“

Cu toate că și-a dorit foarte mult să-și impresioneze mentorii, acesta a fost foarte dezamăgit de prestația echipei sale la acest battle, în special de felul în care s-a comportat Brigitta Gheorghe, care, de altfel, se descurcă foarte bine la probele individuale. Ajuns la duel, i-a criticat pe concurenții din echipa sa și mai ales pe Brigitta.

Astăzi nu te plac deloc, azi nu muncești. Brigitta, dacă nu-ți place echipa asta, Bontea și Dumitrescu abia așteaptă să te ia la ei în echipă. Nu mai sta, draga mea!“, a spus chef Scărlătescu în ediția de luni a show-ului „Chefi la cuțite“.

Stai și faci act de prezență, atâta tot. La proba individuală ești foarte mișto, gătești superb, iar aici nu te implici absolut deloc. Mi se pare că-mi destabilizezi echipa, mi se pare că nu tragi cu ei, mi se pare că-i desconsideri pe toți. Toți sunt niște idioți în echipa asta și doar tu exiști. Îți fac cale liberă imediat, de ce ai mai venit?“, a încheiat acesta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria