„Chefi la cuțite“. Viorica și Ioniță de la Clejani jurizează proba de amuletă

„Chefi la cuțite“. Viorica și Ioniță de la Clejani jurizează proba de amuletă

Cei doi vor juriza diseară întrecerea culinară dintre chefi și vor transforma într-un adevărat spectacol momentul plin de umor al degustării.

Ioniță și Viorica de la Clejani vor fi degustători la Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Ieri seară, Cătălin Scărlătescu a obținut încă o victorie la jocul de amuletă . Jurații au concurat cu Iosif Ștefănescu, degustarea fiind făcută de Mario Fresh.

În sezonul 11, numărul 11 îi urmărește pe jurați la jocurile de amuletă, îngreunându-le misiunile. Provocarea lansată aseară de Gina Pistol a fost aceea de a pregăti farfurii cu 11 legume. Lupta a fost intensă, întrucât amuleta pusă în joc aduce un avantaj foarte important: salvarea de la eliminare a unui concurent. De această putere se va bucura Chef Cătălin Scărlătescu , câștigătorul de aseară.

Acțiunea în ringul culinar continuă în seara aceasta. Cea care va ocupa al patrulea banc de lucru în platoul amuletei este chiar o fostă finalistă a show-ului, Roxana Blenche, iar degustarea va fi făcută de Viorica și Ioniță de la Clejani.

În ringul preselecțiilor, cei mai tineri concurenți se dovedesc cei mai ambițioși. Raymond Dinu, care vine din Brăila, intră în seara aceasta în platou, visând la premiul cel mare, deși are doar 8 ani.

Competiția este la fel de intensă și între participanții care vin din aceeași familie. Doi frați, parteneri de afaceri, vin să concureze unul împotriva celuilalt. Dacă în afaceri se înțeleg de minune, aici cei doi sunt gata să lase deoparte parteneriatul, intrând în duel: „În bucătărie nu mai suntem frați“. Cine va câștiga amuleta și ce surprize aduce jurizarea pe nevăzute, telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite“ difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20.30.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”