Chelneriță concediată după ce s-a descoperit ce le punea clienților în cocktailuri: „Este inacceptabil!”

Chelneriță concediată după ce s-a descoperit ce le punea clienților în cocktailuri: „Este inacceptabil!”

O cafenea din Japonia a concediat o chelneriță care ar fi turnat sânge în cocktailurile pe care le-a servit clienților. Proprietarul cafenelei a scris pe Twitter că localul a fost închis pentru o zi, timp în care toate paharele au fost aruncate și înlocuite cu altele noi.

Chelnerița a turnat sânge în băuturi FOTO Shutterstock

Incidentul bizar a avut loc într-un local care promovează conceptul de „bad girl” , unde „fetele rele” și „adolescenții rebeli” servesc băuturi clienților, relatează Insider .

Este vorba despre cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido, care a anunțat pe Twitter că au concediat una dintre chelnerițe. Se pare că aceasta le-ar fi preparat clienților o băutură amestecată cu propriul ei sânge. Băuturile, numite orikaku (un tip de cocktail), conțin de obicei fructe sau alte siropuri colorate.

Un astfel de act nu este diferit de terorismul la locul de muncă și este absolut inacceptabil”, scrie în tweetul cafenelei din 2 aprilie. La rândul său, proprietarul localului și-a cerut scuze clienților pentru acest incident: „Voi curăța magazinul, voi schimba paharele și voi elimina alcoolul care ar fi putut fi contaminat . Încă o dată, îmi pare foarte rău că v-am provocat probleme.”

Totodată, cafeneaua a fost închisă o zi, timp în care toate paharele au fost înlocuite cu unele noi și sterile.

Numele cafenelei s-ar traduce în engleză „Problem Child Concept Cafe”, adică „conceptul copilului-problemă”, motiv pentru care chelnerii și chelnerițele care servesc aici au înfățișarea unor „fete rele”.

Doi tineri, arestaţi pentru „terorism sushi”

La începutul lunii aprilie 2023, doi japonezi au fost arestați la Osaka pentru obstrucționarea afacerilor după ce și-au folosit bețișoarele pentru a mânca ghimbir murat dintr-un recipient destinat tuturor clienților în timp ce se aflau într-un restaurant. Ei sunt acuzați de "terorism sushi".

Arestările lui Toshihide Oka și Ryu Shimazu au loc într-un moment în care sectorul alimentar încearcă să limiteze comportamentul neadecvat în rândul clientelei, anunță The Guardian.

Oka, în vârstă de 34 de ani, și Shimazu, de 35 de ani, sunt acuzați de obstrucționarea afacerilor după ce și-au folosit bețișoarele pentru a mânca ghimbir murat dintr-un recipient destinat tuturor clienților în timp ce se aflau într-un restaurant aparținând lanțului Yoshinoya. Clipul cu gluma a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare, iar cei doi sunt, de asemenea, acuzați de distrugerea proprietății prin contaminarea recipientului și a ghimbirului cu ustensilele lor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /