Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar

Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar

Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu este absolvent de Teologie și fost primar al unei comune din Argeș, scrie Ziare.com.

Deputatul PSD este la primul mandat de parlamentar şi a fost primar al Comunei Rociu din Judeţul Argeş, din anul 2004. Este căsătorit. Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi al Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii Piteşti.

În CV-ul oficial postat pe site-ul Camerei Deputaţilor acesta se descrie ca ”o persoană sociabilă şi responsabilă în activitatea desfăşurată, un puternic om de administraţie ce a avut mereu o colaborare impecabilă cu instituţiile locale, judeţene şi naţionale, un bun agricultor şi crescător de animale”.

În Parlament, activează în cadrul comisiei de agricultură şi este membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Malaezia, Macedonia de Nord şi Republica Democratică Congo.

Are două luări de cuvânt în Parlament, de la depunerea jurământului, 6 declaraţii politice depuse în scris şi 54 de propuneri legislative, din care 11 promulgate, precum şi 7 întrebări şi interpelări.

Potrivit declaraţiei de avere, are trei terenuri, unul agricol, de 38 de hectare, unul forestier, de un hectar şi un teren intravilan.

Are o casă achiziţionată în anul 1990, de 220 de mp pe care o deţine împreună cu soţia. Aurel Bălăşoiu are două autoturisme, un Mitsubishi şi o Skoda Octavia. Acesta a împrumutat o persoană fizică cu suma de 11.000 de euro şi Asociaţia Comunei Rociu, cu suma de 61.000 de lei.

Venitul pe ultimul an fiscal încasat de la Camera Deputaţilor este de 146.016 lei. Soţia lui este educatoare la Şcoala Gimnazială din comuna Rociu, sat Şerbăneşti şi a avut un venit de 39.165 de lei. Acesta mai are venituri dintr-un contract de arendă, din care a câştigat 20.862.40 lei. Declaraţia de avere a fost completată în luna iunie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa