Cine este cea mai nouă cucerire a „celui mai bogat român”, miliardarul Daniel Dines

Cine este cea mai nouă cucerire a „celui mai bogat român”, miliardarul Daniel Dines

Cel mai bogat român, miliardarul Daniel Dines, și-a părăsit soția pentru Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”.

După ce a divorțat, în martie 2013, de Simona Ileana Comănescu, Daniel Dines s-a îndrăgostit, fulgerător, de Alexandra, o tânără mai mică cu 16 ani decât el, care i-a devenit soție.

Omul de afaceri cu o avere evaluată la 10 miliarde de dolari, fondatorul ”Unicornului românesc” UiPath, s-a reorientat după ce a pus punct poveștii de iubire cu Alexandra, iar Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo, ai stil!”, ar fi noua lui iubită, scrie ziare.com .

Daniel Dines și asociatul său, Marius Tîrcă, au făcut istorie. UiPath, compania IT înființată de ei – specializată în robotică – a fost prima de tehnologie care a fost evaluată la un miliard de dolari. Compania a fost fondată în 2005, dar succesul s-a materializat opt ani mai târziu.

Iuliana Doroftei este din Mangalia, dar trăiește la Londra, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani. În afara activității de influencer, ea urmează și cursurile unei facultăți în capitala Marii Britanii.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?