Cine este „inginerul” care a violat și agresat sexual de zeci de ori șase fetițe

Cine este „inginerul” care a violat și agresat sexual de zeci de ori șase fetițe

Prădătorul sexual trimis în judecată de procurorii din Alba Iulia pentru zeci de fapte de viol și agresiune sexuală are 41 de ani și este absolvent al facultății de ”inginerie alimentară”. Claudiu Ioan Hancheș este acuzat că a abuzat șase fete minore.

Bărbatul în arest preventiv din 20 mai 2023. Anterior, o mamă a sesizat autorităților după ce fiica ei i-a spus că a fost abuzată sexual de acesta în urmă cu câțiva ani. Faptele se întind pe parcursul a șase ani. După plângerea formulată de mama minorei, autoritățile au extins ancheta și au descoperit că bărbatul are la activ zeci de violuri și agresiuni sexuale.

La comiterea uneia dintre fapte a fost ”ajutat” și de soția sa, care, de asemenea, a fost trimisă în judecată pentru coruperea sexuală a minorilor. Anchetatorii au descoperit în total șase victime ale bărbatului. În cazul a trei dintre acestea s-au reținut atât fapta de viol, cât și de agresiune sexuală.

Potrivit procurorilor, în rechizitoriu s-a reținut că:

- în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate T.C. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 - 7 ani), H.I.C. a întreținut cu aceasta acte de natură sexuală și un raport sexual.

- în perioada ianuarie 2019 – martie 2023, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate C.A. de a exprima un consimțământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul H.I.C. a întreținut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală) și un număr de 17 raporturi sexuale (ce intră în componența infracțiunii de viol);

- în perioada ianuarie 2016 – martie 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală și a întreținut un act sexual oral în prezența persoanelor vătămate minore H.A. și T.C., care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani. Unul din actele mai sus menționate a fost comis împreună cu soția sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracțiunii de coruperea sexuală a minorilor;

- în cursul anului 2022, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată C.G., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală;

- în perioada 2020 – februarie 2023, în ciuda opoziției formulate de către persoana vătămată C.D., inculpatul H.I.C., în repetate rânduri, a comis împotriva acesteia mai multe acte de natură sexuală ce intră în componența infracțiunii de agresiune sexuală.

- la data de 19.04.2022, în jurul orei 12.45, profitând de vârsta persoanei vătămate N.E. (9 ani la acel moment), inculpatul H.I.C. i-a tras acesteia pantalonii de pijama sub zona fundului (persoana vătămată rămânând dezbrăcată) și a atins-o cu palma stângă în zona feselor.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, și a soției bărbatului, pentru săvârșirea infracțiunii de coruperea sexuală a minorilor. Potrivit anchetatorilor, în data de 7 ianuarie 2016, femeia a întreținut un act de natură sexuală cu soțul său, în prezența fiicei celor doi.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?