Cine este misterioasa „madamă” care i-a trădat pe frații Tate?

Cine este misterioasa „madamă” care i-a trădat pe frații Tate?

O „madamă”, care a rămas învăluită în mister, a ajutat la conducerea operațiunii de trafic sexual a influencerului Andrew Tate în România. Presupusa complice - numită doar Ana B - ar fi semnat contractele și ar fi plătit salariile femeilor, potrivit ziarului britanic The Sun.

O a treia complice - Ana, fostă angajată a unui cazinou - a gestionat toate plățile efectuate de companiile lui Tate din orașul Popești-Leordeni.

Locuința Anei a fost percheziționată de polițiști la 11 aprilie anul trecut, în cadrul anchetei privind traficul de persoane.

Și vila lui Tate a fost, de asemenea, percheziționată în cadrul aceleeași anchetei - declanșată de o plângere a unei persoane cu cetățenie americană, depusă la Ambasada SUA din București.

Frații Tate au fost reținuți doar câteva ore și apoi eliberați. Și Ana B a fost eliberată de polițiști.

Tate, în vârstă de 36 de ani, și fratele său, Tristan, au fost arestați joia trecută.

Procurorii au declarat că frații sunt acuzați că sunt implicați într-o rețea de crimă organizată care a exploatat sexual cel puțin șase femei.

Chiar și înainte de arestarea lor, Tate și fratele său erau cunoscuți în România pentru o autoproclamată "escrocherie" cu fete pe webcam - care ar fi fost menținută de "Îngerii lui Tate".

Frații sunt acuzați că au înrobit femei din România și Republica Moldova pentru a face filme sexuale, precum și că au traficat femei în Marea Britanie și SUA pentru clienți bogați.

Prietena lui Tate, Georgiana Naghel, în vârstă de 28 de ani, a fost arestată după raidul din orașul Voluntari.

În caz, a mai fost arestată și fost subinspector de poliție Luana Radu.

În vârstă de 32 de ani, aceasta a lucrat anterior la o secție de poliție din centrul Bucureștiului, înainte de a renunța la slujba sa pentru a se alătura „industriei pentru adulți”.

Cele două, supranumite "Îngerii lui Tate", sunt acuzate că au ajutat la "constrângerea și controlul" a cel puțin șase femei pentru a participa la videoclipuri pornografice online.

Poliția nu a percheziționat însă și locuința Anei B, „al treilea înger” al lui Tate, în cadrul raidului de săptămâna trecută, iar numele femeii nu apare în dosarele pregătite de procurori, scrie The Sun.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Acest ofițer ucrainean din Donbas i-a executat pe comandanții ruși din regimentul în care a fost încorporat cu forța

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...