Cine este sexy milionara pe care Dragnea a băgat-o direct în conducerea Camerei Deputaţilor

După şocul pe care l-au avut pesediştii miercuri la ora 11.30 când şeful lor a anunţat numele premierului propus – Sevil Shhaideh – o colegă de care uitaseră că există, au mai avut încă unul câteva ore mai târziu, când Liviu Dragnea a anulat procedura parlamentară prin care în grupul de deputaţi ai partidului se anunţă candidaţii pentru funcţiile din Biroul Permanent şi apoi se votează. Liviu Dragnea a trecut peste vot şi a decis el însuşi cine devine membru al BP. Pe listă, printre greii PSD, un nume care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, dezvăluie BN24.ro.

Ioana Bran a petrecut miercuri prima ei zi de deputat. Tînăra deputată are 30 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Domnul Bran a fost foarte bine orientat politic şi şi-a plasat fiica la PSD, în organizaţia Satu Mare, iar fiul, Daniel, la ALDE, în calitate de consilier al lui Daniel Constantin, sub comanda căruia a activat şi pe post de consilier la Ministerul Agriculturii. În 2013, Daniel Bran a fost reţinut de DNA pentru o acuzaţie de luare de mită, 500 000 de euro, pentru a facilita rezolvarea unui dosar la ANRP, după cum informează presa locală.

Ioana Bran, de astăzi secretar al Camerei Deputaţilor, cu experienţă zero în Legislativ, va avea o indemnizaţie de 19 500 de lei lunar, având în vedere că membrii Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor sunt plăţiţi la nivelul miniştrilor. Prin comparaţie, un simplu deputat are o indemnizaţie de 5500 de lei.

Ioana Bran face PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând într-un interviu acordat în Jurnalul de Satu Mare că se află la „a 4-a generație de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

4 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

5 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…