Cine este sexy milionara pe care Dragnea a băgat-o direct în conducerea Camerei Deputaţilor

Cine este sexy milionara pe care Dragnea a băgat-o direct în conducerea Camerei Deputaţilor

După şocul pe care l-au avut pesediştii miercuri la ora 11.30 când şeful lor a anunţat numele premierului propus – Sevil Shhaideh – o colegă de care uitaseră că există, au mai avut încă unul câteva ore mai târziu, când Liviu Dragnea a anulat procedura parlamentară prin care în grupul de deputaţi ai partidului se anunţă candidaţii pentru funcţiile din Biroul Permanent şi apoi se votează. Liviu Dragnea a trecut peste vot şi a decis el însuşi cine devine membru al BP. Pe listă, printre greii PSD, un nume care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, dezvăluie BN24.ro.

Ioana Bran a petrecut miercuri prima ei zi de deputat. Tînăra deputată are 30 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Domnul Bran a fost foarte bine orientat politic şi şi-a plasat fiica la PSD, în organizaţia Satu Mare, iar fiul, Daniel, la ALDE, în calitate de consilier al lui Daniel Constantin, sub comanda căruia a activat şi pe post de consilier la Ministerul Agriculturii. În 2013, Daniel Bran a fost reţinut de DNA pentru o acuzaţie de luare de mită, 500 000 de euro, pentru a facilita rezolvarea unui dosar la ANRP, după cum informează presa locală.

Ioana Bran, de astăzi secretar al Camerei Deputaţilor, cu experienţă zero în Legislativ, va avea o indemnizaţie de 19 500 de lei lunar, având în vedere că membrii Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor sunt plăţiţi la nivelul miniştrilor. Prin comparaţie, un simplu deputat are o indemnizaţie de 5500 de lei.

Ioana Bran face PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând într-un interviu acordat în Jurnalul de Satu Mare că se află la „a 4-a generație de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 S-a întâmplat în Germania!