Ciolacu, lui Cioloş: V-aţi repezit să comentaţi un fake-news; PSD va câştiga alegerile şi va desemna premierul

Ciolacu, lui Cioloş: V-aţi repezit să comentaţi un fake-news; PSD va câştiga alegerile şi va desemna premierul

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că Dacian Cioloş s-a "repezit" să comenteze un fake-news, adăugând că a spus că social-democraţii vor câştiga alegerile şi vor desemna premierul.

"Domnule Cioloş, văd că v-aţi repezit să comentaţi un fake-news... Staţi liniştit! Am spus că PSD va câştiga alegerile şi va desemna premierul. Că alţii s-au grăbit să vă vândă iluzia unei funcţii de premier, asta vă priveşte numai pe dumneavoastră", a scris Ciolacu pe Facebook.

Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS, a exclus varianta unei colaborări cu PSD, afirmaţie făcută după ce liderul social democrat Marcel Ciolacu a declarat că, după alegeri, va negocia formarea unei majorităţi cu alte partide, mai puţin cu PNL.

"Înţeleg că există interpretări cum că domnul Ciolacu a zis că nu exclude un vot în viitorul Parlament pentru un guvern condus de mine. Răspunsul meu e simplu. Nu mă interesează părerea PSD şi a domnului Ciolacu, pentru că nu avem niciun gând de a colabora politic cu acest partid care a făcut atât de mult rău României. Şi, ca să fie clar, nici nu vom avea nevoie de PSD", a scris Cioloş, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că social-democraţii vor fi pe primul loc la alegerile parlamentare şi vor negocia cu celelalte partide, cu excepţia PNL, pentru a obţine o majoritate în Legislativ, dacă va fi cazul.

"Vom negocia crearea unei majorităţi. De ce am făcut un program de guvernare? Avem soluţiile necesare de a intra la guvernare. Vom vedea cum va arăta viitorul Parlament, ce partide vor avea reprezentanţi şi vom intra în negocieri şi în discuţii, mai puţin cu PNL", a explicat preşedintele PSD, pentru DC News. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

2 Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de…

3 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

4 Mesaje din acestea ar trebui puse în toată țara...

5 Video viral