Ciolacu: Oprea nu a fost vicepreşedinte al PSD; Dăncilă: Ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Ciolacu: Oprea nu a fost vicepreşedinte al PSD; Dăncilă: Ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate

Gabriel Oprea a fost vicepreşedinte al Partidului Social Democrat, a anunţat preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, în timp ce fostul lider, Viorica Dăncilă, a declarat că protocolul semnat de ea nu mai are valabilitate.

"Domnul Gabi Oprea nu este membru PSD şi nu va fi, cel puţin cât o să fiu eu interimar. (...) Nu a fost membru al partidului. (...) Nu a fost nici vicepreşedinte", a precizat Ciolacu într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv.

Viorica Dăncilă a precizat că Oprea a fost vicepreşedinte al Comitetului Executiv, dar fără drept de vot.

"Tot ce a fost protocol semnat a fost până la turul doi. Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate, nu mai sunt preşedintele partidului. Alte decizii le vor lua cei din comitetul de conducere. (...) Nu s-a înscris nimeni în partid. (...) Am avut mai multe protocoale de colaborare cu sindicatele. În aceste protocoale, liderul sindicatului respectiv devenea vicepreşedinte în CEx, dar fără drept de vot. Deci, acesta a fost protocolul care l-am luat, modelul avut de partid de mai mult timp. Acum încetează totul şi sindicatele, bineînţeles, vor coopera cu noul preşedinte", a spus ea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA

2 Așa o fi?

3 Un filon de safir în valoare de 100 de milioane de dolari, cel mai mare din lume, descoperit de muncitori care…

4 Câh...

5 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!