Ciolacu și Ciucă au ajuns la funeraliile președintelui Consiliului Județean Vrancea VIDEO

Ciolacu și Ciucă au ajuns la funeraliile președintelui Consiliului Județean Vrancea VIDEO

Premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului, Nicolae Ciucă sunt prezenți la înmormântarea președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu participă la funerariile lui Cătălin Toma FOTO: Vrancea24

Joi, în localitatea Jariștea, are loc înmormântarea președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Tom, care a murit neașteptat, la vârsta de 46 de ani.

Mai bine de 1.000 de oameni participă la funeralii, iar printre ei se află foarte mulți oficiali.

Este vorba de Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, ministrul Mediului, Mircea Fechet, ministra Culturii, Raluca Turcan, europarlamentarii Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Vasile Blaga și Gheorghe Falcă, lideri PNL și PSD de la nivel central precum Lucian Bode și Paul Stănescu, zeci de primari din Vrancea și din țară, președinți de consilii județene, deputați, senatori, șefi de instituții publice, funcționari și angajați din instituțiile vrâncene, oameni de afaceri.

Slujba de pomenire este formată dintr-un sobor format din câteva zeci de preoți în frunte cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian.

ÎPS Ciprian oficiază slujba de înmormântare FOTO: Vrancea 24

ÎPS Ciprian oficiază slujba de înmormântare FOTO: Vrancea 24

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineața, la vârsta de 46 de ani. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București.

Cătălin Toma avea 46 de ani, fiind născut la 11.12.1977. A absolvit Liceul Teoretic ”Duiliu Zamfirescu”, orașul Odobești, județul Vrancea, iar între anii 1996-1999 a urmat cursurile Facultății de Filologie, Facultatea de Sociologie, Psihologie și Pedagogie a Universității București.

image

Ulterior, în perioada 2006-2009 a urmat cursurile Facultății de Limbă și Literatură Română – Universitatea „Spiru Haret” București, fiind licențiat în Filologie, specializarea limba și literatura franceză.

În perioada 1999-24.06.2008 a fost profesor la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din orașul Odobești, județul Vrancea, iar între anii 2003-2005, director adjunct la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din orașul Odobești, județul Vrancea.

Din ianuarie 2016 era președinte PNL Vrancea, iar din 2020 președintele Consiliului Județean Vrancea.

El era absolvent al Facultăţii de Sociologie, Psihologie şi Pedagogie a Universităţii Bucureşti. Din anul 2016, era preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?