Cioloș a ANUNȚAT ce face! Dacă îi vor accepta PRINCIPIILE, va continua

Cioloș a ANUNȚAT ce face! Dacă îi vor accepta PRINCIPIILE, va continua

Dacian Cioloş a anunţat joi că înainte de începerea campaniei electorale va prezenta ''o platformă de lucru pentru perioada următoare'' care să reflecte experienţa acumulată şi să prezinte soluţiile de avut în vedere după alegeri, proiect ce va constitui o bază de discuţii cu partidele care au anunțat că-l susțin pentru un nou mandat de premier.

Şeful Executivului a reiterat că nu va candida, dar a admis, într-un interviu oferit Digi 24, că va veni în săptămânile viitoare cu un proiect pe care îl va prezenta partidelor şi opiniei publice.

Întrebat dacă exclude să fie premier al unui guvern PNL- USR, Cioloş a afirmat că nu a discutat cu partidele acest aspect. El a susţinut că îl interesează doar să îşi vadă continuate ''lucurile bune'' începute ''dintr-o poziţie sau alta''.

Primul-ministrul a menţionat, la întrebările moderatorului, că discuţiile cu PNL sau USR - care au anunţat că îl susţin pentru un nou mandat - ar putea avea loc după ce îşi va prezenta viziunea de viitor.

"Dincolo de ceea ce afirmă PNL și USR acum, e important să avem o discuție pe niște principii, pe niște valori, pe niște teme mari pe care și eu cred că trebuie să lucrăm în perioada imediat următoare și apoi cetățenii trebuie lăsați să decidă dacă aceste principii, teme pot face obiectul unui program de guvernare. (...) Îmi propun ca în perioada imediat următoare să vin cu aceste principii, cu aceste valori, cu proiectele pe care le-am început și care, din punctul meu de vedere, ar putea fi continuate și în măsura în care va exista o susținere a acestor proiecte... Nu un program de guvernare, programul de guvernare este apanajul partidelor care participă la alegeri, dar cu o astfel de platformă, cu un astfel de proiect care să reflecte cumva experiența pe care am acumulat-o în acești ani, (...) cu asta da, pot să contribui", a declarat Cioloș, la Digi 24.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro