Cioloș, mesaj pentru moldoveni înaintea alegerilor: Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene

Cioloș, mesaj pentru moldoveni înaintea alegerilor: Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, le transmite un mesaj cetățenilor moldoveni înaintea alegerilor parlamentare de duminică, spunând că Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene și exprimându-și încrederea că „frații noștri“ vor vota pentru o societate care privește cu speranță spre un viitor european, scrie G4Media .

 
„Europa nu este completă fără Republica Moldova. Trebuie să o spunem apăsat și să înțelegem că destinul european al fraților noștri de peste Prut este alături de România, împreună cu România. Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene, așa cum, de altfel, nu trebuie să o facă nici România”, scrie Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier precizează că, înaintea alegerilor de duminică, PLUS își afirmă susținerea totală față de forțele democratice din Republica Moldova, care înțeleg pe deplin pericolul care pândește în discursul antieuropean.

„Avem încredere că frații noștri, cetățeni ai Republicii Moldova, vor vota pentru o societate care privește cu speranță spre un viitor european, spre o apropiere europeană de o Românie modernă și democratică”, afirmă Cioloș.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă