Cioloș, mesaj pentru moldoveni înaintea alegerilor: Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene

Cioloș, mesaj pentru moldoveni înaintea alegerilor: Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, le transmite un mesaj cetățenilor moldoveni înaintea alegerilor parlamentare de duminică, spunând că Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene și exprimându-și încrederea că „frații noștri“ vor vota pentru o societate care privește cu speranță spre un viitor european, scrie G4Media.

 
„Europa nu este completă fără Republica Moldova. Trebuie să o spunem apăsat și să înțelegem că destinul european al fraților noștri de peste Prut este alături de România, împreună cu România. Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene, așa cum, de altfel, nu trebuie să o facă nici România”, scrie Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier precizează că, înaintea alegerilor de duminică, PLUS își afirmă susținerea totală față de forțele democratice din Republica Moldova, care înțeleg pe deplin pericolul care pândește în discursul antieuropean.

„Avem încredere că frații noștri, cetățeni ai Republicii Moldova, vor vota pentru o societate care privește cu speranță spre un viitor european, spre o apropiere europeană de o Românie modernă și democratică”, afirmă Cioloș.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?