Cioloş: Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR

Cioloş: Suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare PNRR

Preşedintele ales al USR PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, sâmbătă, că discuţiile cu PNL vor trebui să fie foarte "pragmatice şi factuale", USR PLUS fiind pregătit să îşi asume răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

"O coaliţie fragilă, condusă încă de un partid care nu ştie încă ce vrea cu adevărat de la sine şi de la partenerii săi, a a aruncat din păcate guvernarea în aer. Realist vorbind, putem spera cu dificultate ca relaţia dintre noi şi PNL să fie vreodată una corectă politic. Discuţiile de acum încolo vor trebui să fie foarte pragmatice şi factuale. Noi suntem gata să ne asumăm răspunderea politică pentru un guvern care să pună în aplicare Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Cred că acesta este principalul focus pentru următorii ani, pentru că avem acolo şi resursele financiare şi reformele pe care le-am convenit în programul de guvernare. E singura soluţie reală pe care o văd", a afirmat Cioloş sămbătă. la Congresul USR PLUS. AGERPRES/(A - autor: Livia Popescu, editor: George Onea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria