Circ în PSD!/„Eu sunt organ ales!”/Mitică Dragomir nu vrea să renunţe la mandatul de consilier

Circ în PSD!/„Eu sunt organ ales!”/Mitică Dragomir nu vrea să renunţe la mandatul de consilier

Dumitru Dragomir a anunţat că refuză să renunţe la mandatul de consilier general, după ce conducerea PSD a decis că nu vrea să îl valideze. Condamnat în primă instanţă în două dosare penale, Dragomir susţine că pe el „l-a ales poporul”.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am făcut şedinţă… Eu nu renunţ. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat, joi, Dumitru Dragomir citat de Digifm.ro.

Un lider social-democrat a declarat pentru Europa Liberă că odată ce PSD a anunţat că nu mai susţine candidaţi cu dosare penale, partidul nu poate merge mai departe cu Dumitru Dragomir, date fiind condamnările acestuia.

„Nu putem să mergem în continuare cu Dumitru Dragomir după ce noi am anunţat că nu mai susţinem candidaţi cu dosare penale. Dragomir e deja condamnat în două dosare, ce facem, stăm să îl ia din Consiliul General şi să fie arătat PSD. Dragomir nu are treabă cu PSD, el a fost la PRM, acum a apărut pe filiera Firea”, a precizat un lider social-democrat.

Acuzat pentru crime împotriva umanităţii în dosarul Mineriadei, Petre Roman este un alt indezirabil pus de Gabriela Firea pe lista PSD de consilieri, doar că acesta a declarat că renunţă la mandat.

„Eu am renunţat la mandat. Am făcut cerere de renunţare, având în vedere că Gabriela Firea nu a câştigat şi PSD e în opoziţie. Practic, nimic din ce îmi propusesem, proiectele pe care le-am propus erau complet blocate. Având în vedere compatibilitatea destul de redusă cu grupul de acolo, am renunţat”, a declarat Petre Roman pentru Europa Liberă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Percheziții la clanul interlop Duduianu

2 Pușcărie scrie pe ea! / Un mail trimis de Buzăianu instanței o îngroapă definitiv pe japița lui Băsescu!

3 O dare în gât profi...

4 „Dragă Marian, ai 3 ani de școală” / Replica medicului Vasi Rădulescu după ce a fost atacat de Godină

5 ULTIMA ORĂ Rusia a început să-și evacueze ambasada de la Kiev și personalul diplomatic din alte orașe ale Ucra…