Circulație pe o singură bandă pe Podul Giurgiu - Ruse. Cât durează restricția

Circulație pe o singură bandă pe Podul Giurgiu - Ruse. Cât durează restricția

Timp de patru zile, pe Podul Prieteniei, care leagă România de Bulgaria, se va circula pe o singură bandă, din cauza unor lucrări de reparații a rosturilor de dilatare.

Lucrări de reparație pe Podul Prieteniei

Podul care unește orașul Giurgiu de Ruse va fi supus unor lucrări de reparații în regim de urgență a rosturilor de dilatare, între 20 și 23 noiembrie.

"Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu, Ruse, Bulgaria cu privire la faptul că în perioada 20-23 noiembrie 2023, circulaţia pe Podul dintre Ruse şi Giurgiu va fi reorganizată temporar cu ocazia efectuării unor acţiuni de reparaţie în regim de urgenţă a rosturilor de dilatare, iniţiate pe partea bulgară a podului. Lucrările de reparaţie se vor desfăşura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere. Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfăşura cu dificultate, menţionăm faptul că la nivelul instituţiei vor fi luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, potrivit unui comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu, potrivit Agerpres.

Poliția de Frontieră Giurgiu îi sfătuiește pe șoferi să foloseasă și celelate puncte de frontieră cu Bulgaria, pentru a se evita formarea cozilor.

În acest moment, șoferii autoturismelor așteaptă în jur de 20 de minute atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din România. Timpul de așteptare pentru camioane este de 40 de minute, pentru ambele sensuri de mers.

Lucrări de reparație au avut loc pe Podul Prieteniei și la sfârșitul lunii august , dar și la început de octombrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?