Cîrstea, mândria României în America: Câștigurile Soranei după Miami și Indian Wells

Cîrstea, mândria României în America: Câștigurile Soranei după Miami și Indian Wells

Cîrstea, deși eliminată vineri seară de Petra Kvitova (33 de ani, 12 WTA), are motive mari de satisfacție după ce a realizat la „Sunshine Double“. Cifrele sale, care includ nouă victorii în 11 meciuri disputate la Indian Wells și Miami Open, vorbesc de la sine.

Sorana Cîrstea a trăit o lună de vis în America

Pentru această serie formidabilă, care i-a adus o calificare în sferturi în California și alta, în semifinale, la Miami, „Sori“ a fost răsplătită generos:

*Un cec de 184,465 de dolari la BNP Paribas Open.

*Un bonus de 352,635 de dolari la Miami.

Cu un total de 537,100 de dolari, românca a avut o ședere profitabilă în SUA. Iar în acest sezon totalul câștigurilor ei e impresionant: 840,100 de dolari.

În clasamentul mondial, de asemenea, Cîrstea a dat lovitura! Pentru că s-a ridicat de pe locul 97 WTA, unde ajunsese înainte de Indian Wells în ierarhia live, și acum a atins poziția a 41-a! Cu perspective foarte bune de a pătrunde, în premieră, în Top 20 mondial, în următoarele săptămâni, după cum Adevărul a explicat aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

3 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”