Cîrstea, mândria României în America: Câștigurile Soranei după Miami și Indian Wells

Cîrstea, mândria României în America: Câștigurile Soranei după Miami și Indian Wells

Cîrstea, deși eliminată vineri seară de Petra Kvitova (33 de ani, 12 WTA), are motive mari de satisfacție după ce a realizat la „Sunshine Double“. Cifrele sale, care includ nouă victorii în 11 meciuri disputate la Indian Wells și Miami Open, vorbesc de la sine.

Sorana Cîrstea a trăit o lună de vis în America

Pentru această serie formidabilă, care i-a adus o calificare în sferturi în California și alta, în semifinale, la Miami, „Sori“ a fost răsplătită generos:

*Un cec de 184,465 de dolari la BNP Paribas Open.

*Un bonus de 352,635 de dolari la Miami.

Cu un total de 537,100 de dolari, românca a avut o ședere profitabilă în SUA. Iar în acest sezon totalul câștigurilor ei e impresionant: 840,100 de dolari.

În clasamentul mondial, de asemenea, Cîrstea a dat lovitura! Pentru că s-a ridicat de pe locul 97 WTA, unde ajunsese înainte de Indian Wells în ierarhia live, și acum a atins poziția a 41-a! Cu perspective foarte bune de a pătrunde, în premieră, în Top 20 mondial, în următoarele săptămâni, după cum Adevărul a explicat aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!