Cîţu: Astăzi, depăşim în România 3,5 milioane de persoane vaccinate anti-COVID, cu o doză sau două

Cîţu: Astăzi, depăşim în România 3,5 milioane de persoane vaccinate anti-COVID, cu o doză sau două

Prim-ministrul Florin Cîţu a informat că numărul de persoane din ţara noastră vaccinate anti-COVID, cu o doză sau două, va depăşi vineri 3,5 milioane, iar revenirea la normalitate este "din ce în ce mai aproape".

"Astăzi, depăşim 3,5 milioane persoane vaccinate în România, cu o doză sau două. Şi tot astăzi, la ora 16,00, începe Maratonul vaccinării în Bucureşti. Avem 50 de puncte de vaccinare deschise în două locaţii: Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. La ora 18,00, voi fi prezent la Sala Palatului să încurajez românii să se imunizeze pentru a reveni la normalitate. V-am spus, dacă aş putea, m-aş mai vaccina o dată. Rock on, România! Suntem din ce în ce mai aproape de revenirea la normalitate!", a scris Cîţu, pe Facebook .


Vineri, premierul a participat la o reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea la normalitate începând cu 1 iunie 2021 unde au fost discutate mai multe propuneri privind măsuri de relaxare legate de deschiderea sezonului estival. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?