Clădire din Roma, cuprinsă de flăcări: o persoană a murit, 15 au fost rănite

Clădire din Roma, cuprinsă de flăcări: o persoană a murit, 15 au fost rănite

Cel puțin o persoană a fost ucisă după ce un incendiu masiv a cuprins o clădire cu opt etaje din Roma, spun oficialii italieni. Alți 15 oameni au fost răniți, dintre care doi sunt în stare gravă.

Incendiu la Roma FOTO Twitter

Incendiul a izbucnit, vineri, în jurul orei locale 14:00. Șase echipaje de pompieri au fost mobilizate la fața locului, pentru a lupta împotriva flăcărilor violente. Incendiul cuprinsese schelele clădirii și ajunsese până la etajul șapte, notează BBC News .

O coloană groasă de fum negru a fost văzută, ridicându-se deasupra orașului.

Un mort și 15 răniți

După ce au reușit să țină flăcările sub control, pompierii de la Roma au început să inspecteze blocul de locuințe, pentru eventualitatea în care existau oameni prinși în interior .

Trupul neînsuflețit al unei victime, despre care se spune că ar fi un bărbat în vârstă de 40 sau 50 de ani, a fost descoperit în clădire.

Cifrele oficiale, un mort, 15 răniţi, dintre care doi în stare gravă, a scris pe pagina sa de Facebook Massimiliano Umberti, primarul din arondismentul 4, din Roma, locul unde s-a produs incidentul.

Potrivit presei, lucrările la faţada clădirii erau în curs de desfăşurare în momentul producerii incendiului. Momentan, cauza este în curs de investigație.

Parchetul din Roma a deschis o anchetă în acesr caz. Peste 100 de oameni, care locuiau în respectiva clădire, au rămas acum fără adăpost.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”