Claudiu Manda: Sebastian Ghiță ar putea fi audiat la Comisia SRI prin videoconferință

Claudiu Manda: Sebastian Ghiță ar putea fi audiat la Comisia SRI prin videoconferință

Președintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI, senatorul Claudiu Manda, a declarat joi că Sebastian Ghiță ar putea fi audiat prin sistem de videoconferință, ca urmare a dorinței acestuia.

 "În prima ședință a comisiei vom discuta dacă îl invităm pe Sebastian Ghiță și când pentru a fi audiat la comisie prin videoconferință. Depinde cum și când va fi! Am înțeles din spațiul public că domnul Ghiță își dorește să fie audiat de această comisie. Tehnic, și domnul Ghiță și orice alt cetățean român care nu are statut de ofițer SRI nu e obligat să vină la comisie. Dar, dacă domnul Ghiță își dorește și s-a manifestat în acest sens inclusiv în mass-media, comisia SRI se poate sesiza în acest sens și îl poate invita. De când sunt eu președinte nu am văzut elemente în plus în vreo apariție a domnului Ghiță sau în vreo dorință a domniei sale. Comisia ar fi trebuit, din punctul meu de vedere, să se fi sesizat de atunci și să-l invite sau să poarte o discuție. Eu am înțeles disponiblitatea domnului Ghiță de a participa la această audiere și voi propune comisiei sesizarea și invitarea prin videoconferință", a afirmat Manda, pentru AGERPRES.

El a adăugat că nu știe cum se va realiza contactul cu Sebastian Ghiță, dar instituțiile statului care au făcut-o deja pot ajuta în acest sens.

Întrebat care ar fi data cea mai apropiată la care audierea ar putea avea loc, Manda a spus: "Mai devreme de miercuri nu se poate, pentru că marți avem deja programul stabilit".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga