Clotilde Armand: „S-au terminat diamantele, dle Ciolacu?”

Clotilde Armand: „S-au terminat diamantele, dle Ciolacu?”

Clotilde Armand a reacționat marți, după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că susține orice inițiativă cetățenească de declanșare a unui referendum pentru demiterea primăriței Sectorului 1, și a acuzat PSD de aranjamente cu ”mafia gunoiului”.

”Rar mi-a fost dat să văd pe posturile de televiziune și pe siteurile de „știri” abonate până să ajung eu primar la banii Primăriei Sectorului 1 atâtea știri false despre mine. La toate acestea se adaugă și declarația președintelui PSD care vrea referendum pentru demiterea mea. Știți de ce? Pentru că le-am deranjat aranjamentele cu mafia gunoiului. Pentru cel mai scump contract de salubrizare din istoria României plătit de cetățenii Sectorului 1, contract realizat în anul 2008 și atribuit cu dedicație acestei firme șantajiste pe o perioadă de 25 de ani, un contract care a hrănit mulți politicieni, primari și „jurnaliști”. Nivelul manipulării din ultimele zile mă ambiționează să lupt și mai tare iar referendumul făcut de PSD este cea mai bună dovadă că este foarte bine ce facem. Cum să nu vrea dl. Ciolacu să mă demită dacă de când sunt eu primar nu mai merg banii la PSD?! S-au terminat diamantele, dle. Ciolacu?”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a făcut referire la dosarul de corupție al fostului primar PSD din Sectorul 1, Daniel Tudorache, acuzat de procurorii DNA de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor, inclusiv prin cumpărarea de diamante.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că partidul a decis să susțină ”orice inițitivă cetățenească” pentru declanșarea unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1 în scandalul gunoaielor. El a specificat că PSD nu va iniția acest referendum și nu va susține o inițiativă politică, ci una cetățenească.

Ea a mai spus că situația din Sectorul 1 e comună multor orașe, care ar avea contracte supraevaluate de servicii publice: ”Ce se întâmplă acum în Sectorul 1 este aproape peste tot în țară. Dar puțini edili vor să vorbească. De frică, neputință, ignoranță sau comoditate. Ceea ce noi facem acum în sector nu este o chestiune de curaj. Este o chestiune de curățenie morală profundă. S-a furat prea mult, s-a tăcut prea mult timp, s-au închis prea mulți ochi la toate fărădelegile. Timpul acestei găști mafiote este la apus. Cinstea și integritatea sunt armele noastre. Fiți alături de mine și vom scrie istorie în comunitatea noastră. Noi mergem mai departe indiferent de minciunile lor”.

Foto: Clotilde Armand / G4Media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…