CNAIR: Circulaţia pe DN 1A, între Vălenii de Munte şi Săcele, închisă, din cauza căderilor de copaci pe carosabil

CNAIR: Circulaţia pe DN 1A, între Vălenii de Munte şi Săcele, închisă, din cauza căderilor de copaci pe carosabil

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Rutieră au decis închiderea circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 131A, între localităţile Vălenii de Munte şi Săcele, din cauza vântului puternic ce a determinat căderi masive de copaci pe partea carosabilă.

"Atenţionăm că în zonele aflate sub Cod roşu se poate lua oricând decizia închiderii totale a circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule. Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează la această oră pe reţeaua rutieră să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", afirmă CNAIR, într-un comunicat remis miercuri seara AGERPRES.

CNAIR precizează că Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri sunt mobilizate pentru Cod roşu şi toate utilajele sunt pregătite pentru a acţiona acolo unde este cazul.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sau de pe pagina de Facebook a companiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”