CNAIR: Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost redeschisă

CNAIR: Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost redeschisă

Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost redeschisă luni, la ora 10:00, pentru autovehiculele mai mici de 7,5 tone, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Luni, 31.01.2022, începând cu ora 10:00, s-a reluat circulaţia pe sectorul de drum Rânca şi Novaci de pe DN 67C (km 16+000 - km 34+800), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis reprezentanţii CNAIR.

Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost închisă duminică seara, începând cu ora 19:00, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza ninsorilor abundente şi viscolului.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând site -ul CNAIR ori pagina sa de Facebook . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro