CNAIR: Circulaţie închisă pe A2, între Bucureşti şi Cernavodă, şi pe DN 3, între Ostrov şi Murfatlar

CNAIR: Circulaţie închisă pe A2, între Bucureşti şi Cernavodă, şi pe DN 3, între Ostrov şi Murfatlar

Circulaţia rutieră a fost închisă pe autostrada A2, între Bucureşti şi Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea, dar şi pe DN 3, între Ostrov şi Murfatlar, a informat, luni seara, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, începând cu ora 20:00, s-a închis circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Bucureşti şi Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului.

"Până la ora 23:00, poliţia rutieră, împreună cu echipajele CNAIR, va asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat", precizează compania.

De asemenea, începând cu ora 19:00, a fost închisă circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 3, între localităţile Ostrov şi Murfatlar (judeţul Constanţa), între km 129+000 - km 243+435, din cauza viscolului puternic, care a redus vizibilitatea.

"Având în vedere că, începând cu ora 7:00, a intrat în vigoare Codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite şi vizibilitate scăzută, recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate judeţe de condiţiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea şi municipiul Bucureşti", afirmă CNAIR.

Reprezentanţii companiei dau asigurări că acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

"Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", menţionează compania. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…