CNAIR: Facem apel la conducătorii auto să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă

CNAIR: Facem apel la conducătorii auto să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă

Compania de drumuri atrage atenţia conducătorilor auto care se deplasează în această perioadă să circule cu atenţie şi prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

"Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben pentru perioada 26.01, ora 23:00 - 27.01.2021, ora 23:00, ce vizează jumătatea de sud-est a Dobrogei, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei. Vor fi ninsori însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă neuniform şi consistent", arată Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, într-un comunicat remis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei, vântul va avea rafale în general de 55-70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii.

"Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", se mai spune în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”