Coarnă: Suspectul de pedofilie şi-a recunoscut fapta; ar mai exista un caz similar în 2015

Coarnă: Suspectul de pedofilie şi-a recunoscut fapta; ar mai exista un caz similar în 2015

Suspectul de pedofilie şi-a recunoscut fapta, potrivit liderului Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, care a adăugat că ar mai fi existat o faptă comisă în 2015 de acelaşi bărbat.

"Era şoferul unui şef de serviciu (din Brigada Rutieră - n.r.), nu era în echipa operativă. A fost adus la audieri de dimineaţă. Şi-a recunoscut fapta din câte ştiu eu. (...) Şi mai prezum eu că există o legătură de cauzalitate şi cu fapta din 2015", a spus Coarnă, luni, la sediul Poliţiei Capitalei.

El a precizat că echipa operativă a fost sesizată de către colegii bărbatului de la Brigada de Poliţie Rutieră.

"Informaţia clară a plecat de la Brigada de Poliţie Rutieră, colegii lui au venit şi au făcut sesizarea la echipa operativă. Trebuie să analizăm în profunzime de ce şi cum a reuşit, a putut să reziste în sistem fără a fi depistat din timp, pentru că trebuia... Vedeţi, se pare că mai avem o faptă în 2015, un AN (autor necunoscut - n.r.) acolo, care a rămas neelucidat", a explicat Coarnă.

Potrivit liderului sindical, suspectul se transferase la Brigada Rutieră de la Jandarmerie.

"Practic, Poliţia este îngenuncheată în acest moment. Nu e bine să generalizăm prea mult. E bine să spunem Stan Eugen de la Brigada de Poliţie Rutieră a săvârşit o infracţiune de pedofilie. (...) Dar el, ca persoană fizică a săvârşit această infracţiune. Sigur că sistemul are o problemă, de ce a ajuns acolo. (...) Fiecare poliţist este testat o dată la trei ani sau ori de câte ori situaţia o impune", a susţinut Dumitru Coarnă.

Poliţiştii au prins luni un bărbat de 45 de ani, suspect în cazul agresiunii sexuale din 5 ianuarie asupra celor doi minori , în cartierul bucureştean Drumul Taberei. El este agent de poliţie la Brigada Rutieră .

"La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală", informa luni dimineaţa Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”