Concedierea lui Frank Lampard arată brutalitatea fotbalului, în opinia lui Jose Mourinho

Concedierea lui Frank Lampard arată brutalitatea fotbalului, în opinia lui Jose Mourinho

Jose Mourinho, antrenorul echipei de fotbal Tottenham Hotspur, a afirmat că demiterea lui Frank Lampard de la conducerea tehnică a rivalei Chelsea nu face decât să scoată în evidenţă "brutalitatea fotbalului" actual, informează presa britanică.

"Sunt întotdeauna trist atunci când un coleg îşi pierde job-ul. Frank nu este doar un coleg, este o persoană importantă în cariera mea, aşa că îmi pare rău că a fost concediat", a declarat tehnicianul portughez pentru postul Sky Sports.

"Însă aceasta este brutalitatea fotbalului, în special a fotbalului modern. Aşa că, atunci când devii antrenor, ştii că mai devreme sau mai târziu ţi se va întâmpla şi ţie asta", a adăugat Mourinho, care a cucerit trei titluri de campion al Angliei cu Chelsea (2005, 2006, 2015), primele două cu Frank Lampard sub comanda sa.

Portughezul a fost concediat, însă, la doar câteva luni după câştigarea ultimului titlu cu Chelsea. El a activat apoi la Manchester United (2016-2018), înainte de a o prelua pe Tottenham, în noiembrie 2019.

Conducerea clubului Chelsea Londra l-a demis luni pe fostul mijlocaş Frank Lampard din postul de antrenor principal, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă, în urma cărora gruparea de pe Stamford Bridge a coborât pe poziţia a noua în clasamentul din Premier League.

Principalul favorit la succesiunea lui Lampard este germanul Thomas Tuchel, demis la finele lunii decembrie de la conducerea tehnică a formaţiei franceze Paris Saint-Germain.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”