Concerte 2018: David Garrett, Richard Clayderman şi Lara Fabian revin în România

Concerte 2018: David Garrett, Richard Clayderman şi Lara Fabian revin în România

Violonistul David Garrett, pianistul Richard Clayderman, Lara Fabian, legendara trupă Foreigner, Judas Priest sau Rag'n'Bone Man, autorul hitului "Human", se numără printre artiştii care vor putea fi văzuţi în 2018

Dintre evenimentele anului 2018 nu lipsesc spectacolele oferite de celebrul Michael Flatley, care revine la Bucureşti cu show-ul "Dangerous Games", şi nici festivalurile UNTOLD Festival, AWAKE Festival sau Summer Well.

Anul 2018 va fi deschis de Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg care va aduce la Sala Palatului, pe 15 ianuarie, spectacolul "Lacul Lebedelor, pe acordurile muzicii lui P.I. Ceaikovski.

Alexandra Uşurelu revine, pentru al treilea an consecutiv, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, la Sala Mare, pe 29 ianuarie, cu un nou concert spectaculos. Artista va fi însoţită pe scenă de o distribuţie specială ce va cuprinde printre altele coarde, suflători şi un cor.

Luna ianuarie se va încheia cu Horia Brenciu & HB Orchestra care vor concerta, pe 30 ianuarie, la Berăria H.

Holograf revine pe 14 februarie, la Sala Palatului, cu o seară romantică cu melodii precum "Dragostea mea", "Să nu-mi iei dragostea", "Ţi-am dat un inel" sau "Eşti aşa frumoasă", în cadrul concertului "Holograf - Best Ballads".

În februarie revine la Bucureşti şi regina muzicii fado, Maritza. Artista va concerta pe 17 februarie, la Sala Palatului, şi promite publicului român un show de cel puţin 75 de minute.

Trupa din Republica Moldova Carla Dreams va concerta pe 20 februarie la Berăria H, în timp ce Andra va putea fi văzută, pe 23 şi 24 februarie, în două concerte "Aievea", care se vor desfăşura la Sala Palatului din Capitală.

Tot la Sala Palatului va putea fi ascultat, pe 26 februarie, şi celebrul bariton spaniol Carlos Marin care va aduce la Bucureşti un show vibrant şi incendiar. Invitată specială este cântăreaţa şi actriţa spaniolă Innocence.

Artista de origine olandeză Caro Emerald revine şi ea la Sala Palatului, pe 28 februarie, în cadrul unui concert care face parte din turneul "Emerald Island".

Pianistul Richard Clayderman revine la Sala Palatului pe 8 martie cu un cadou frumos pentru femeile din România - un concert dedicat lor, cu un show plin de delicateţe şi romantism.

Celebra trupă de hip-hop B.U.G. Mafia, fondată în în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoş Vlad-Neagu) şi Uzzi (Alin Demeter), va concerta pe 17 martie, la Arenele Romane (în cort încălzit).

Russian Cossack State Dance Company va aduce pe 26 martie, la Sala Palatului, un show cu o coregrafie care combină elemente de gimnastică, de acrobaţie, balet cu dans clasic şi modern, toate completate de muzică live şi costume spectaculoase

Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine şi ea în România, pe 29 martie, pentru două concerte, primul la Sala Palatului, urmat, două zile mai târziu, de un show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Lara Fabian îşi va prezenta, în cadrul spectacolelor, noul său album, "Camouflage". Din show-ul artistei nu vor lipsi hit-urile "Je t'aime" şi "Je suis malade".

Luna aprilie va aduce la Sala Palatului din Bucureşti, pe 13 aprilie, show-ul Lord of the Dance - "Dangerous Games", produs de celebrul Michael Flatley. Show-ul va conţine proiecţii holografice 3D, efecte speciale, roboţi dansatori, acrobaţi de talie mondială şi celebra echipă de dansatori irlandezi.

Pentru prima dată în România va putea fi văzută, pe 7 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, legendara trupă rock americano-britanică Foreigner. Concertul face parte din turneul mondial "40th Anniversary Tour".

Autorul cunoscutului hit "Human", Rag'n'Bone Man, va putea fi văzut în premieră în România pe 8 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul unui concert care face parte din "Grande Reserve Tour".

Celebrul violonist David Garrett va putea fi ascultat la Bucureşti, în luna iunie, la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul turneului "Explosive-Live". Programat iniţial pe 8 iunie, pentru un singur concert, în urma cererii foarte mari de bilete David Garrett va susţine încă un concert, în acelaşi spaţiu, pe 9 iunie.

Luna iunie se va încheia cu cea de-a doua ediţie a Dakini Festival, eveniment care se va desfăşura în perioada 27 iunie - 1 iulie pe plaja Tuzla, Constanţa. Printre artiştii care vor urca pe scenele ale festivalului - Chill/Live, Psy Trance şi Micro - se numără Gaudi AllStars Orchestra Live, Prem Joshua Band Live, Ott. Live, Ace Ventura, Alpha Portal, Astrix, Ada Khaled, Matei Tulbure, Paul Agripa, Petre Inspirescu.

În luna iulie este aşteptată la Bucureşti, pe 22 iulie la Romexpo, trupa Judas Priest pentru un concert care face parte din turneul "Firepower"

Electric Castle 2018 se va desfăşura în perioada 18-22 iulie pe domeniul Castelului Banffy din Cluj. Printre primele artişti anunţaţi de organizatori pentru ediţia din 2018 se numără Damian "Jr Gong" Marley, London Grammar, Net Sky, Valentino Khan, Wolf Alice, London Elektricity, Kriss Kross Amsterdam.

Cea de-a patra ediţie a UNTOLD Festival se va desfăşura, la Cluj-Napoca, în perioada 2-5 august. Anunţul a fost făcut de directorul festivalului, Bogdan Bufa, odată cu lansarea unui after-movie al ediţiei din 2017.

În perioada 11-12 august, pe Domeniul Ştirbey, se va desfăşura cea de-a opta ediţie a Festivalului Summer Well. Conform formatului consacrat, în fiecare zi vor concerta câte cinci formaţii, prima trupă anunţată pentru ediţia 2018 a festivalului fiind Cigarettes After Sex.

Luna august va aduce, în perioada 17-19 august, pe domeniul Teleki din satul Gorneşti, judeţul Mureş, cea de-a doua ediţie AWAKE Festival. Printre artiştii anunţaţi că vor urca pe scena festivalului se numără, potrivit organizatorilor, Wilkinson în fomulă live, Milky Chance, The Subways, alături de The Parlotones, Fink, Subcarpaţi cu invitaţi speciali Hanu' cu Braga, Mihail, Şatra B.E.N.Z., DJ Shiver, DJ Sauce, DJ Antenna şi Detour. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina