Conducerea Camerei a respins cererea PNL ca premierul să fie prezent la 'Ora Guvernului' pe tema legii salarizării

Conducerea Camerei a respins cererea PNL ca premierul să fie prezent la 'Ora Guvernului' pe tema legii salarizării

Biroul permanent al Camerei Deputaților a respins, marți, solicitarea PNL de a-l invita pe premierul Sorin Grindeanu în plen la ''Ora Guvernului'' pe tema legii salarizării unitare.

"În urma dezbaterilor din Biroul permanent această solicitare a fost respinsă. Dezbaterile au fost ample din partea tuturor grupurilor politice. Grupul UDMR a motivat faptul că, potrivit cutumei parlamentare, ziua de luni, respectiv marți în cazul acesta ar fi în mod normal repartizată grupului UDMR pentru o dezbatere. (...) S-a discutat și despre faptul că legea este încă în dezbatere parlamentară, nu este încă o formă finală a acestei legi. Se ia în calcul ca înaintea votului final să fie prezent și domnul prim-ministru, fie domnul ministru al Finanțelor", a precizat secretarul Camerei, Ioana Bran.

Ea a spus că UDMR urmează să propună la viitorul Birou permanent tema care este de interes pentru ''Ora Guvernului''.

Grupul parlamentar al PNL a solicitat Biroului permanent ca premierul Sorin Grindeanu să fie prezent în plen pe tema legii salarizării unitare, menționând faptul că o altă cerere a liberalilor ca ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan, să vină la ''Ora Guvernului'' pe aceeași temă a fost, de asemenea, respinsă, anterior, de conducerea Camerei.

Proiectul legii salarizării unitare se află în dezbatere la Comisia pentru muncă a Camerei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…