Congres extraordinar PSD / Andronescu: Cel mai important e cum se încheie acest congres; Bănicioiu: Doar unul dintre noi va candida

Congres extraordinar PSD / Andronescu: Cel mai important e cum se încheie acest congres; Bănicioiu: Doar unul dintre noi va candida

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a anunţat, sâmbătă, că nu va concura pe aceeaşi funcţie cu fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu, adăugând că au o strategie în acest sens.

''Eu cu doamna Andronescu nu o să concuram pe aceleaşi funcţii. (...) Îi rog pe oameni să aibă încredere, că suntem serioşi şi ştim ce avem de făcut. Va candida doar unul. (...) Ne-am făcut o strategie foarte bună'', a spus Bănicioiu, la Sala Palatului.

La rândul său, Ecaterina Andronescu a subliniat că, pentru ea, cel mai important este cum se va termina Congresul extraordinar al PSD.

''Pentru mine cel mai important este cum se încheie acest Congres, cu ce mesaj. (...). Mi-aş dori să nu înceapă voturile până nu reuşim cei care candidăm să ne spunem opinia, cum vedem noi politica PSD, acţiunile partidului şi cum îi slujim pe oameni. (...) Dacă se dau acum buletinele şi lumea votează cred că imaginea este nefericită pentru cei care se uită la noi'', a mai spus ea.

Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu candidează la Congresul extraordinar al partidului pentru funcţia de preşedinte executiv. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria