Constanţa: Fostul director al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor Claudiu Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel

Constanţa: Fostul director al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor Claudiu Bejan, găsit mort într-o cameră de hotel

Fostul director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor Claudiu Bejan a fost găsit mort, joi, în camera unui hotel din municipiul Constanţa.

Pe trupul bărbatului nu au fost constatate urme vizibile de violenţă şi se presupune că acesta ar fi suferit un infarct.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

"Astăzi, în jurul orei 12.20, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 54 de ani. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale", a transmis IPJ.

Pe pagina de Facebook a Ministerului Justiţiei a fost scris un mesaj de condoleanţe.

"Ministerul Justiţiei îşi exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliţie penitenciară (r) Cătălin Claudiu Bejan, fost director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Pe parcursul activităţii sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al poliţiştilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!", este mesajul MJ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria