Constanţa: Liderul judeţean al PSD, Felix Stroe, mandatat să îl susţină în continuare pe Liviu Dragnea

Constanţa: Liderul judeţean al PSD, Felix Stroe, mandatat să îl susţină în continuare pe Liviu Dragnea

Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, întrunit joi într-o şedinţă, a decis cu unanimitate de voturi să îl susţină în continuare pe Liviu Dragnea la şefia partidului şi, totodată, face apel la unitate în jurul acestuia, a declarat secretarul executiv al filialei, Lucian Lungoci.

Potrivit acestuia, cele mai importante lucruri sunt în prezent unitatea partidului şi continuarea programului de guvernare.

"Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa (...) a adoptat un mandat prin care este mandatat domnul preşedintele Felix Stroe să prezinte poziţia Organizaţiei PSD Constanţa în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. (...) Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa îl susţine în continuare pe domnul Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte ales al partidului şi face apel la unitate în jurul acestuia. Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru şi continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români şi prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetăţeni şi pentru ţară", a afirmat Lucian Lungoci.

Referitor la semnatarii scrisorii prin care i se cere lui Liviu Dragnea demisia din fruntea partidului, Lungoci a spus că "PSD este un partid guvernat de regulile democraţiei şi este dreptul fiecăruia la opinie". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

4 Așa o fi?

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu