Constanţa: Liderul judeţean al PSD, Felix Stroe, mandatat să îl susţină în continuare pe Liviu Dragnea

Constanţa: Liderul judeţean al PSD, Felix Stroe, mandatat să îl susţină în continuare pe Liviu Dragnea

Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, întrunit joi într-o şedinţă, a decis cu unanimitate de voturi să îl susţină în continuare pe Liviu Dragnea la şefia partidului şi, totodată, face apel la unitate în jurul acestuia, a declarat secretarul executiv al filialei, Lucian Lungoci.

Potrivit acestuia, cele mai importante lucruri sunt în prezent unitatea partidului şi continuarea programului de guvernare.

"Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa (...) a adoptat un mandat prin care este mandatat domnul preşedintele Felix Stroe să prezinte poziţia Organizaţiei PSD Constanţa în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. (...) Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa îl susţine în continuare pe domnul Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte ales al partidului şi face apel la unitate în jurul acestuia. Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru şi continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români şi prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetăţeni şi pentru ţară", a afirmat Lucian Lungoci.

Referitor la semnatarii scrisorii prin care i se cere lui Liviu Dragnea demisia din fruntea partidului, Lungoci a spus că "PSD este un partid guvernat de regulile democraţiei şi este dreptul fiecăruia la opinie". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...