Constanța: Polițist condamnat la 3 ani de închisoare pentru luare de mită

Constanța: Polițist condamnat la 3 ani de închisoare pentru luare de mită

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Constanța a fost condamnat, joi, de judecătorii Tribunalului Constanța, la 3 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare.

Potrivit Tribunalului Constanța, pe lângă inculpatul Moldoveanu Ciprian Adrian, condamnat la 3 ani de închisoare, aceeași pedeapsă pentru luare de mită a primit-o și inculpatul Coman Andrei Alexandru.

Pe 9 iulie 2015, Adrian Moldoveanu, lucrător al Poliției Mihail Kogălniceanu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar un polițist local din aceeași localitate a fost pus sub control judiciar, după ce au fost prinși în flagrant primind de la un denunțător suma de 600 de euro și un telefon mobil, "cu scopul de a nu-și exercita în mod corespunzător atribuțiile de serviciu, precum și de a crea o situație favorabilă cu ocazia unui proces penal aflat pe rolul Judecătoriei Constanța", conform procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”