Constanţa: Poliţiştii au reţinut un suspect, un tânăr de 17 ani, în cazul omorului din Vama Veche

Constanţa: Poliţiştii au reţinut un suspect, un tânăr de 17 ani, în cazul omorului din Vama Veche

Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat de implicare în agresiunea ce a produs moartea unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al cărui cadavru a fost descoperit sâmbătă, pe plaja din Vama Veche, informează un comunicat de presă dat publicităţii duminică de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, din investigaţiile efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieşit faptul că persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de omor este un tânăr, de 17 ani, din municipiul Constanţa, faţă de care Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

În urma audierii martorilor şi stabilirii unui profil al suspecţilor, în cazul omorului din Vama Veche, poliţiştii constănţeni au identificat, în tren, în Gara Costineşti, un grup de patru persoane (doi băieţi şi două fete), pe care le-au condus la audieri. Una dintre aceste persoane, un tânăr în vârstă de 17 ani aflat din anul 2017 sub control judiciar pentru trafic şi deţinere de droguri, este bănuită drept autorul agresiunii. AGERPRES / (AS - autor: Dan Mihăescu, editor: Nona Jalbă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...