Constanța: Președintele Universității Andrei Șaguna a fost reținut de polițiști în urma unui flagrant

Constanța: Președintele Universității Andrei Șaguna a fost reținut de polițiști în urma unui flagrant

Președintele Universității Andrei Șaguna, din Constanța, prof. dr. Aurel Papari, a fost reținut vineri după-amiază de polițiști în urma unui flagrant realizat la sediul unității de învățământ superior, fiind suspectat că ar fi condiționat unei studente permisiunea de susținere a unui examen, de plata datoriilor financiare restante, însumând 500 de lei.

Surse din cadrul IPJ informează că la data de 30 iunie a.c, lucrători au Secției 3 Poliție Constanța și ai Biroului investigații criminale din Polița Municipiului Constanța au realizat un flagrant la sediul unei unități private de învățământ superior din Municipiul Constanța, în urma căruia l-au reținut pe președintele Universității Andrei Șaguna, în vârstă de 69 de ani, prof. dr. Aurel Papari.

Astfel, potrivit polițiștilor, flagrantul a fost realizat după ce pe data de 28 iunie a.c. o femeie în vârstă de 44 de ani, din Năvodari, i-a sesizat polițiștii de la Secția 3 Constanța în legătură cu faptul că președintele unității de învățământ i-a condiționat susținerea examenului curent de plata unei datorii financiare mai vechi, în cuantum de 500 de lei.

Prof. Aurel Papari a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, polițiștii făcând cercetări sub aspectul infracțiunii de șantaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

AGERPRES / (AS autor: Dan Mihăescu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?