Constanţa: Şoferul fugar din Mamaia, care a accidentat doi tineri pe trecerea de pietoni, arestat preventiv

Constanţa: Şoferul fugar din Mamaia, care a accidentat doi tineri pe trecerea de pietoni, arestat preventiv

Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru şoferul care a părăsit locul accidentului duminică noaptea, după ce a accidentat grav doi tineri turişti, din Vaslui, pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.

Potrivit sursei citate, autorul accidentului din noaptea de duminică, în care au fost grav răniţi doi tineri în vârstă de 15 şi 18 ani, pe o trecere de pietoni, din Mamaia, a fost identificat în cursul zilei de luni, ulterior el punându-se singur la dispoziţia anchetatorilor.

"Poliţiştii au declanşat luni procedura de prindere a bărbatului în vârstă de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, judeţul Constanţa, şi de localizare a autoturismului, persoana în cauză nefiind găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări, s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliţiei Rutiere Constanţa. În momentul prezentării la poliţie, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice" informează IPJ.

Şoferul fugar a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...