Constanța: Un nou caz de sinucidere în decurs de o lună în rândul gardienilor de la Penitenciarul Poarta Albă

Constanța: Un nou caz de sinucidere în decurs de o lună în rândul gardienilor de la Penitenciarul Poarta Albă

Un nou caz de sinucidere a fost înregistrat în cursul zilei de vineri în rândul personalului de pază și siguranță de la Penitenciarul Poarta Albă, de această dată fiind vorba despre un subofițer care lucra în sistem de peste 20 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de maximă siguranță Poarta Albă, subcomisarul Gabriel Botezan, acesta este cel de-al doilea caz în decursul unei luni în care un cadru al penitenciarului este găsit decedat în locuință.

"Nu pot să spun nimic mai mult decât că suntem consternați, colegul nostru, subofițer, lucra din anii 90 în Penitenciarul Poarta Alba, avea familie, copii, nu înțeleg ce se întâmplă, tot colectivul din penitenciar este marcat de tragicul eveniment și suntem extrem de îndurerați. Am înțeles că a fost găsit într-o locuință, undeva pe la marginea orașului Medgidia, el locuind în acel municipiu cu familia. Din nou, așteptăm să vedem ce concluzii va trage ancheta criminalistică", a declarat Gabriel Botezan, pentru AGERPRES.

Pe 10 martie un angajat al Penitenciarului Poarta Albă, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit spânzurat joi seară în locuința sa din Constanța, descoperirea fiind făcută de soție.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

3 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică