Constantin Budescu a câștigat două milioane de euro la TAS! Cine trebuie să-i plătească o avere

Constantin Budescu a câștigat două milioane de euro la TAS! Cine trebuie să-i plătească o avere

Constantin Budescu (33 de ani) a primit o veste excelentă de la TAS, după procesul pe care l-a avut cu fostul său club. Atacantul român a fost legitimat în Arabia Saudită între 2018-2019, la Al-Shabab, și s-a despărțit cu scandal de formația asiatică.

Constantin Budescu, pe când evolua în Arabia Saudită. Foto Arhivă Adevărul

Constantin Budescu a triumfat la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă. Inițial, după un proces la FIFA, românul a pierdut și era dator 725.000 către clubul din Arabia Saudită. Speța s-a mutat la TAS, iar Constantin Budescu a câștigat, și urmează să primească o sumă uriașă, notează playsport.

"Se respinge cererea făcută de către Al Shabab Football Club în întregime. Acceptă cererea reconvențională a lui Valentin Constantin Budescu […]. Încheierea unilaterală a contractului din 01.07.2018 dintre fotbalist și Al Shabab FC a avut o cauză justă", se arată în documentul TAS de luni, 28 noiembrie 2022.

Pus să se antreneze pe peluza hotelului

Jucătorul de la Petrolul Ploiești ar urma să încaseze peste două milioane de euro de la Al-Shabab, asta după ce a fost scos în afara lotului fără motiv și pus să se antreneze, după spusele jucătorului, pe "peluza din fața hotelului".

Suma reprezintă daune contractuale, la care se adaugă și cheltuieli de judecată.

"Este o decizie bună pentru mine, vă dați seama. Știam că dreptatea este de partea mea. Dincolo de ce zice unul sau altul, eu am fost și rămân un profesionist. Așa am fost și la ei, au fost foarte încântați de evoluția mea.

Asta până s-a schimbat conducerea și antrenorul. Au adus un alt număr 10 la echipă, căci aveau de făcut transferuri, vă dați seama. Fără să mă vadă cum joc. Mie îmi place fotbalul, vreau să joc, să marchez, să fac spectacol. Nu pot să stau pe margine", a spus Constantin Budescu, pentru sursa citată.

În vreme ce Budescu a câștigat o sumă impresionantă, de pe urma muncii sale, Petrolul, echipa la care este legitimat, se afundă în probleme financiare. Chiar în ziua în care Budescu primea vestea cea mare, jucătorii ploieșteni făceau grevă prin care protestau față de neplata salariilor.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

2 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

3 VIDEO Victoraș Micula nu bea Frutti Fresh: Nu îmi plac. Vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum

4 Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

5 Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții