Copil de 10 ani mort după ce o placă de beton a căzut peste el. Băiatul participa la o competiţie sportivă la Galaţi

Copil de 10 ani mort după ce o placă de beton a căzut peste el. Băiatul participa la o competiţie sportivă la Galaţi

Accident cumplit la Galaţi. Un copil de 10 ani a murit după ce o placă de beton din gardul stadionului Dunărea s-a prăbuşit peste el. Copilul participa la o competiţie sportivă, scrie Adevărul .

Groaznicul accident a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.28, pe stadionul municipal ”Dunărea” din Galaţi. Copilul de 10 ani, din Vaslui, participa la o competiţie de minifotbal, între cluburile Sporting Galaţi şi Juniorul Bârlad.

În urma unui apel 112, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuieste un teren de fotbal ce aparţine de un stadion din municipiul Galaţi.

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din judeţul Vaslui, în timp ce participa la o competiţie sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 plăci de beton s-ar fi desprins şi ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului şi a corpului”, a anunţat Ciprian Stoica, agent şef principal IPJ Galaţi.

Minorului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical SMURD. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf Ioan" din municipiul Galaţi, unde din păcate a decedat.

În cauză de faţă s-a întocmit un dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele producerii accidentului.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro