Corneliu Vadim Tudor l-a numit pe Remus Cernea „găină zăpăcită“ şi „femeie cu barbă“, iar România TV a fost amendată de CNA cu 20.000 de lei

Corneliu Vadim Tudor l-a numit pe Remus Cernea „găină zăpăcită“ şi „femeie cu barbă“, iar România TV a fost amendată de CNA cu 20.000 de lei

În cadrul emisiunii, invitaţii Remus Cernea şi Corneliu Vadim Tudor au intrat într-o polemică pe tema legalizării prostituţiei, iar cel din urmă a folosit apelative precum „dezaxat“, „copilul străzii“, „femeia cu barbă“ , „găină zăpăcită“.

Roxana Niculescu, directorul de programe al România TV, susţine că realizatoarea emisiunii „Ediţie specială“, Violeta Romanescu, a încercat „să stăvilească elanul verbal“ al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor.

Cu toate acestea, membru CNA Florin Gabrea consideră că de vină este nepăsarea de care dă dovadă televiziunea, invitându-l în mod constant pe Vadim Tudor în emisiuni, deşi este cunoscută maniera în care acesta se comportă.

Vadim Tudor, „folosit ca o maimuţă care urlă“

„E un obicei pe care îl repetaţi la nesfârşit. Nu exista posibilitatea să-i taie microfonul? Să vorbească ca o păsărică care n-are cioc domnul Corneliu Vadim Tudor?. Nepăsarea dumneavoastră este îngrijorătoare pentru mine. Chemaţi o mare personalitate intelectuală, puneţi o fisă de aparat şi îi daţi drumul să înjure. Îl înjosiţi pe domnul Corneliu Vadim Tudor folosindu-l ca pe o maimuţă care urlă “, a spus Florin Gabrea, în cadrul şedinţei CNA.

„Ce replică să îmi dea nevropatul ăsta, ai dialog cu mine, băi Remus Cernea, dar nu ţi-e ruşine obrazului, ai dialog, ce şcoală ai tu băi găină zăpăcită? Măi analfabetule. Nu ştii nimic, ai făcut şcoala la handicapaţi la şcoala de corecţie. Faci politica Satanei“, a declarat Corneliu Vadim Tudor în cadrul emisiunii din 1 ianuarie, citat de Paginademedia.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”