Coronavirus: Paulo Dybala - Nu am crezut niciodată că o să îmi fie atât de dor de fotbal

Coronavirus: Paulo Dybala - Nu am crezut niciodată că o să îmi fie atât de dor de fotbal

Internaţionalul argentinian Paulo Dybala, atacantul echipei italiene Juventus Torino, a afirmat că "nu a crezut niciodată că o să îi fie atât de dor de fotbal" după această perioadă de pauză forţată, generată de pandemia de coronavirus, şi a dezvăluit că are acum o nouă pasiune, yoga, scrie presa sportivă din peninsulă.

Dybala se află încă în recuperare după ce a fost testat pozitiv pentru a patra oară la Covid-19, într-un interval de şase săptămâni. El i-a declarat cântăreţei braziliene Anitta, într-un interviu pe Instagram pentru Adidas, cât de mult îşi doreşte să îşi pună ghetele în picioare şi să alege din nou.

"Ca să fiu sincer, nu am crezut niciodată că o să îmi fie dor atât de mult să joc fotbal şi să mă antrenez din nou", a recunoscut starul sud-american.

"Simt că am nevoie să mă antrenez, să îmi văd colegii şi prietenii şi să ating măcar mingea, pentru că antrenamentele făcute de unul singur, acasă, nu înseamnă acelaşi lucru. Vreau să îmi pun ghetele în picioare şi să alerg, să înscriu un gol. A trecut prea mult timp fără să mă antrenez şi nu se ştie exact când vom reveni. Nu este ca în vacanţă, când ştii cu siguranţă că te vei întoarce după o anumită perioadă", a mai spus Dybala.

Până la reluarea antrenamentelor alături de colegii săi de la Juve, argentinianul afirmă că a descoperit o nouă pasiune. "Faptul că sunt izolat acasă de atât de atât de mult timp m-a făcut să simt nevoia de a încerca lucruri noi. De exemplu, am descoperit o nouă pasiune - yoga. Îmi place şi mi-am dat seama că mă ajută foarte mult", a precizat fotbalistul.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria