Coronavirus: Un nou record de 4.054 de contaminări şi 54 de decese în 24 de ore în Bulgaria

Coronavirus: Un nou record de 4.054 de contaminări şi 54 de decese în 24 de ore în Bulgaria

Alte 4.054 de contaminări cu noul tip de coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, până miercuri la miezul nopţii, în Bulgaria, din 13.203 de teste PCR, majorând la 64.591 numărul total de infectări şi la 759.595 de teste PCR realizate în această ţară de la începutul epidemiei, informează BTA, citând date postate joi pe site-ul www.coronavirus.bg.

Rata de pozitivare a testelor se ridică la 30,71%.

Numărul de cazuri active este în prezent în Bulgaria de 41.178, în timp ce numărul de pacienţi spitalizaţi se ridică la 3.191, dintre care 239 de terapie intensivă.

Totodată, numărul total de persoane declarate vindecate a fost în ultimele 24 de ore la 403, ceea ce majorează numărul înregistrat de persoane care s-au vindecat de COVID-19 în această ţară la 21.947.

De asemenea, au fost raportate alte 54 de decese în ultimele 24 de ore, ceea ce a majorat la 1.466 numărul total de morţi cauzate de COVID-19 în Bulgaria.

Autorităţile bulgare au dispus la sfârşitul lunii octombrie închiderea universităţilor şi a învăţământului secundar, printre alte măsuri antiepidemice luate după mai multe zile cu recorduri succesive de cazuri de COVID-19. Au fost de asemenea închise localurile nocturne - discoteci, baruri, cluburi etc. -, tot ce înseamnă spectacole, inclusiv cinematografe şi teatre, cu excepţia concertelor, dar cu o participare la numai 30% din capacitatea locului unde se desfăşoară. În restaurante trebuie să existe o distanţă de cel puţin 1,5 metri între scaune şi un număr maxim şase persoane la aceeaşi masă.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!