Coronavirus/Ciolacu: Testarea de către primarul Capitalei a fost interzisă ca informaţia să vină dintr-un singur sens

Coronavirus/Ciolacu: Testarea de către primarul Capitalei a fost interzisă ca informaţia să vină dintr-un singur sens

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că Guvernul i-a interzis primarului general al Capitalei să testeze populaţia de COVID-19 pentru ca informaţia "să vină întotdeauna dintr-un singur sens", ceea ce este "o manipulare".

"În primul rând, de ce timp de trei luni nu s-au făcut aceste teste? Ştie cineva câţi români au fost testaţi? Pentru că o persoană poate să facă mai multe teste până se lămureşte dacă este negativ sau pozitiv. Noi auzim: ' Acest număr de teste s-a făcut'. La câte persoane? A venit vreodată Guvernul să ne explice de ce a fost interzisă testarea de către primarul general al Capitalei? Ca informaţia să vină întotdeauna dintr-un singur sens. Este o manipulare. Eu nu spun că ce se raportează e fals, modul de raportare şi cum se îmbracă lucrurile şi faptul că se doreşte doar dintr-un singur centru să se ia această informaţie este un mod de manipulare", a susţinut Ciolacu, într-o conferinţă de presă, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

El a adăugat că s-au raportat cazuri de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 la două zile după ce au fost confirmaţi pozitiv.

"Eu nu mă îndoiesc în privinţa cifrelor, eu mă îndoiesc asupra modului de prezentare a cifrelor şi faptul că nu a fost lăsat măcar Bucureştiul să ştie şi din altă parte o anumită informaţie", a menţionat liderul PSD. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!