Covasna: Circulație îngreunată din cauza zăpezii în zonele montane

Covasna: Circulație îngreunată din cauza zăpezii în zonele montane

Circulația rutieră se desfășoară fluent, dar în condiții de iarnă pe toate drumurile publice din județul Covasna, traficul fiind, însă, îngreunat din cauza zăpezii pe DN 11 C și DN 2 D, în zonele montane.

Directorul Secției Drumuri Naționale Covasna, ing. Cristian Drincă, a declarat duminică pentru AGERPRES că pe parcursul zilei s-a intervenit cu 16 utilaje pentru curățarea drumurilor și împrăștierea materialului antiderapant, iar circulația se desfășoară pe carosabil ud, pe alocuri acoperit cu un strat subțire de zăpadă frământată.

Potrivit acestuia, pe DN 11 Brașov-Bacău, în zona Pasului Oituz, unde a nins abundent în cursul zilei, circulația se desfășoară fără probleme.

Se circulă însă cu dificultate în zonele montane, respectiv pe DN 11 C în zona Balvanyos și DN 2D dinspre localitatea Ojdula spre județul Vrancea, unde continuă să ningă.

Cristian Drincă a mai spus că utilajele vor patrula și în cursul nopții următoare și vor arunca material antiderapant pentru a preveni formarea poleiului pe carosabil.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria