Covasna: Pacientul internat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe nu este infectat cu COVID-19

Covasna: Pacientul internat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe nu este infectat cu COVID-19

Testele efectuate de Institutul "Matei Balş" din Bucureşti relevă că pacientul internat zilele trecute la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, după ce s-a întors din Italia, nu este infectat cu noul coronavirus.

"Vă informăm că în cazul pacientului din Sfântu Gheorghe, internat şi izolat luni la secţia de Boli infecţioase a Spitatului, suspect de coronavirus, testele efectuate la Institutul 'Matei Balş' nu au confirmat infectarea cu COVID-19. Vă amintim că pacientul a fost asimptomatic pe toată perioada izolării", menţionează conducerea spitalului, într-un comunicat de presă, remis miercuri AGERPRES.

Prefectul judeţului Covasna, Iulian Todor, a precizat că bărbatul, care a venit din Italia cu autoturismul personal, împreună cu familia sa, a sunat la 112 pentru că avea febră şi a fost transportat de un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe. AGERPRES / (A - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?