Covasna: Un bărbat a murit de frig în parcul central din Sfântu Gheorge; altul, cu hipotermie, transportat la spital

Covasna: Un bărbat a murit de frig în parcul central din Sfântu Gheorge; altul, cu hipotermie, transportat la spital

Un bărbat a fost găsit decedat, vineri dimineaţă, în parcul central din municipiul Sfântu Gheorghe, iar altul a fost transportat la spital în stare de hipotermie, ambii fiind victimele temperaturilor scăzute înregistrate în cursul nopţii, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna.

"În această dimineaţă, în jurul orei 6,50, Dispeceratul IPJ Covasna a fost sesizat, printr-un apel prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că în zona Parcului Elisabeta se află două persoane, posibil decedate. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie, iar din primele verificări s-a constatat că una dintre persoane, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a decedat, iar o altă persoană, tot un bărbat, a fost transportată la spital în stare de inconştienţă. Poliţiştii fac verificări pentru a se stabili toate circumstanţele acestui eveniment", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Tolvaj Marin.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, din primele informaţii este vorba despre persoane fără adăpost, care au suferit din cauza frigului.

Vineri dimineaţă, în municipiul Sfântu Gheorghe s-au înregistrat minus 5 grade Celsius. AGERPRES / (A - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”