Creierul lui Tăriceanu a făcut diaree în direct la Antena 3!

Creierul lui Tăriceanu a făcut diaree în direct la Antena 3!

Creierul lui Tăriceanu a făcut diaree în direct la Antena 3! Tăriceanu, la Sinteza zilei: Președintele Iohannis folosește „sistemul” pentru distrugerea adversarilor politici. Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat joi, la Antena 3, că președintele folosește DNA în mod activ și direct.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că DNA a devenit „bulanul” politicii românești iar în spatele Sistemului se află președintele Klaus Iohannis, cel care întreține și încurajează acțiunile DNA.

”DNA nu luptă cu hidra corupției din politică, este un instrument de jocuri politice, cred că domnul Cristoiu a folosit cel mai bun termen când a spus că DNA este ”bulanul” politicii românești. Această situație a început din timpul mandatului lui Traian Băsescu, când această instituție decapita oameni la ordin politic.

Președintele îl folosește în mod direct și activ acest sistem, în momentul în care spune că DNA este o instituție extraordinară și dă imbolduri publice pentru ca oamenii aceștia să continue ceea ce fac. În loc să recunoască abuzurile pe care le face această instituție, președintele Iohannis folosește acest sistem prin care luptă împotriva adversarilor politici (...) Toate aceste zvârcoliri, toate aceste proteste alimentate de președinte și toate ieșirile publice îl devoalează pe Klaus Iohannis și îi arată adevăratele intenții, pentru că în acest moment se duce o bătălie pentru dărâmarea puterii politice legitime din România”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

”Eu nu accept ca DNA să facă Guvernul, atunci când DNA va face Guvernul eu voi pleca din politică.

Eu nu sunt maleabil, eu nu negociez aceste lucruri. Mă uit la liderul PNL care are teama scadenței în justiție și de aceea este atât de prietenos cu Sistemul”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

4 Cristian Adomniței, condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare cu executare / Acest jeg a fost unul dintre „zeii US…

5 ULTIMA ORĂ Alte două Consilii Județene conduse de PNL construiesc singure un drum expres. Maramureș și Sălaj a…