Crimă oribilă la Paris: fetiță violată și ucisă de o femeie fără adăpost VIDEO

Crimă oribilă la Paris: fetiță violată și ucisă de o femeie fără adăpost VIDEO

O femeie fără adăpost a fost acuzată că a ucis o fetiță în vârstă de 12 ani, căreia i-a tăiat gâtul înainte ca trupul ei să fie îndesat într-o valiză abandonată lângă blocul în care locuia copila, în Paris, relatează Daily Mail .

Suspecta a fost surprinsă de camerele de supraveghere în compania fetiței

Dahbia B, o femeie în vârstă de 24 de ani originară din Algeria, cu „probleme psihice extreme”, a fost acuzată, luni, pentru uciderea fetiței, pe numele ei Lola Daviet, care a avut loc vineri, 14 octombrie.

Cadavrul, care a fost legat, a fost descoperit într-o valiză care se afla în curtea interioară a unei clădiri din nord-estul capitalei franceze.

Dahbia B ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere cu victima, vineri, la câteva minute după ce aceasta din urmă a plecat de la școală. Ulterior, femeia a fost văzută de localnici în timp ce împingea o valiză care era „pătată de sânge” și „mirosea puternic a înălbitor”.

Trupul mutilat al fetiței a fost găsit în apropierea clădirii în care locuia cu părinții ei, în arondismentul 19 al orașului.

Dovezile sugerează că fata a fost dusă în subsolul blocului, unde a fost torturată și violată, înainte de a fi sugrumată și de a i se tăia gâtul”, a afirmat o sursă din anchetă.

Sursa a adăugat: „Se crede că suspecta suferă de probleme psihice grave. Ea locuia pe stradă, dar avea prieteni și familie în zona Parisului”.

De asemenea, o sursă a confirmat că Dahbia B a fost acuzată de „uciderea unui copil sub 15 ani, viol și tortură”.

Șase persoane, inclusiv sora mai mare a femeii care a fost acuzată, Friha B, au fost arestate în legătură cu crima, inclusiv un bărbat de 43 de ani. Ceilalți ar fi fost eliberați.

O sursă din anchetă a spus că „presupusul criminal a câștigat cumva încrederea victimei și a condus-o într-un subsol al clădirii, unde a avut loc atacul. Atacatorul vorbea despre vânzarea de organe, însă nu are sens. Ea a acționat singură și și-a violat victima înainte de a o ucide”.

Copila era elevă la școala Georges Brassens, care se afla la doar câțiva metri de casa în care locuia. Localnicii s-au adunat în jurul blocului și au depus flori.

La autopsie au fost văzute răni în zona gâtului, iar anchetatorii au afirmat că fata a fost asfixiată.

Mama victimei a anunțat poliția, vineri, de dispariția copilei și a publicat un apel disperat de ajutor pe rețelele sociale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...