Cristian Ghinea: AEP a controlat la sânge finanţele USR; audit dur, nu au găsit nimic în neregulă

Cristian Ghinea: AEP a controlat la sânge finanţele USR; audit dur, nu au găsit nimic în neregulă

Deputatul USR Cristian Ghinea propune ca Uniunea Salvaţi România şi Partidul Social Democrat să îşi prezinte în mod public actele contabile şi subliniază că în urma controlului efectuat de către Autoritatea Electorală Permanentă, nu au fost descoperite nereguli în ce priveşte finanţarea partidului său.

"Dacă furi şi şpăguieşti bani din economia românească, nu se numeşte că eşti patriot, pentru că n-ai furat de la străini, se numeşte că eşti hoţ. Şi atât. Dacă ai acasă tablouri româneşti furate, nici asta nu te face patriot. USR are publice finanţările şi sunt din România. AEP a controlat la sânge finanţele USR. Audit dur, nu au găsit nimic în neregulă. AEP a vrut să controleze finanţele PSD. Tăriceanu l-a mituit pe şeful de acolo cu un post de europarlamentar şi Dragnea şi-a pus omul lui la AEP. Au oprit controlul la PSD şi l-au dat afară pe funcţionarul care îndrăznise să controleze finanţele psd-iştilor. Liviule, Codrine, haideţi să punem faţă în faţă actele contabile ale USR şi ale PSD. Cu presa de faţă. Oricând. Venim noi la voi cu dosarele", a scris Ghinea pe Facebook .

El a menţionat că datele financiare ale USR pot fi găsite la adresa: https://www.usr.ro/transparenta-organizationala şi a întrebat când va fi posibil acest lucru şi în ce priveşte datele PSD.

Secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, prezent duminică la Braşov, la un miting, a declarat că "PSD este singurul partid românesc care nu este finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori".

"Azi ne batem între români şi cei care sunt împotriva României. Să spuneţi tuturor - prietenilor, colegilor, familiei - lucrul acesta. Anul acesta ne batem pentru România!", a afirmat el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...